Euroslots

Euroslots er en gammel side som nå har gjenoppstått i ny drakt, med ett nytt og innbydende design, som gjør det lettere å navigere siden, og å få oversikt over det store tilbudet av nye slots. Merkenavnet Euroslots har likevel eksistert siden 1963 da selskapet begynte å formidle automater til utesteder i Sverige. Selskapet vet i så måte hva de driver med. Her har kompetansen gått i arv, og blitt overflyttet inn i den digitale verden.

Bonuser hos Euroslots

Den som melder seg på som spiller hos Euroslots får med det samme en ganske fin velkomstbonus som fordeles over de fire første dagene. På den første dagen får man 25 free spin på automaten Starburst, en av de fineste som NetEnt har laget. På dag to kan man prøve det samme med Football: Champions Cup, på dag tre får man prøve Piggy Riches, og på den fjerde dagen står Monkey King for tur. Men man må være kjapp. Fra den første innloggingen på samme dag, har man 24 timer på seg, til man må ha brukt bonusen. Omsetningskravet er også noe høyt. Man må omsette gevinster femti ganger i løpet av 24 timer, før det kan bli snakk om utbetaling. Om ikke dette skjer, mister man bonusen.

Deretter får man også bonuser når man setter inn penger,

Hvordan er det å spille hos Euroslots?

EuroslotsEuroslots er et seriøst casino, og har som sagt en meget lang erfaring og en god kompetanse innen pengespill og underholdning. Siden er ren og oversiktlig, og den har et plettfritt design som er lyst og innbydende

Utvalget av spill er også meget stort. Her kan man nemlig spille på alt utenom odds. Euroslots tilbyr blant annet live-spill, hvor man via video uplink kan spille på ekte bordspill med levende dealere. Her finner man hovedsaklig Roulette-spill og Black Jack. Om man ønsker å spille andre former for bordspill, så finnes disse også som videospill. Utvalget her er fra det vanlige til det eksotiske, med spill som Punto Banco, Baccarat og Caribbean Stud, så vel som Roulette, Black Jack, og Poker. De forskjellige spillene tilbys i et stort utvalg av variasjoner.

Slots utgjør likevel den største kategorien, og det finnes hundrevis av spill som man kan bryne seg på. Det blir i alle fall ikke kjedelig. En god sortering gjør det også enkelt å finne det man ønsker å spille. Spillene er sortert etter om de har en stor jackpot, om de har lav eller høy varians. Om man er usikker på hva man vil prøve, kan man også sortere spillene etter om de er nye, eller om de er populære.

Spilling på mobilen hos Euroslots?

Det finnes ingen app som tillater spilling på mobilen, men man kan fortsatt spille over nettleseren, om man har en telefon som støtter dette. Det kan bli vanskelig med noen av automatene, om man ikke et nettbrett med en større skjerm, men det er ingen umulighet.

Kundeservice og tjenester hos Euroslots

Euroslots støtter også sine kunder på norsk. Den enkleste måten å få kontakt med kundestøtten på, er å snakke med dem i chatten på siden. Det er selvfølgelig også mulig å sende epost, eller ta kontakt via telefon. Chatten er likevel den enkleste muligheten. Den er også tilgjengelig om man ikke er medlem, eller om man ikke er logget inn, noe som er forbilledlig. All kommunikasjon skal foregå på norsk, men i verste fall treffer man på en svenske.

Inn- og utbetalinger er enkle og raske hos Euroslots. Alle vanlige betalingsformer er støttet, så man kan bruke vanlige betalingskort og konti, eller man kan bruke digitale lommebøker, som Trustly, Skrill og paysafecard, så vel som Neteller.